80 Days & Overboard! – две нови заглавия за Switch

 SINCE 1998
 • Играй си играта, човече!

Това лято, ININ Games с удоволствие ни представят колаборацията с inkle, които са независим разработчик на игри, номинирани и печелили множество отличия за невероятния си storytelling.

Две от най-обичаните техни игри – 80 Days и Overboard!, скоро ще бъдат достъпни във физическо издание за Nintendo Switch, което ще включва и двете заглавия. В играта 80 Days ще се потопим в steampunk интерпретация на класическата история на Жул Верн – „Около света за 80 дни“. Историята контрастира с Overboard!, която е криминална мистерия, в която ние сме в ролята на престъпна дама, която е виновна за убийството на мъжа си и се опитва да се измъкне безнаказано от круизния кораб, на който се случва.

Предварителната продажба на физическото издание вече е достъпна при избрани разпространители.

80 Days

В тази грабваща интерпретация на световната класика на Жул Верн, играчите поемат задачата да навигират из световния глобус. Играейки в ролята на Паспарту, изстрадалия слуга на Филиас Фог, трябва да зададем маршрута, да управляваме бюджета, да наблюдаваме здравето и състоянието на нашия господар, и да се върнем обратно в Лондон преди да изтече времето.

Играта получава изключително позитивна оценка от критиците и е една от най-добрите игри за 2014 година, според Time Magazine!

В нея ще открием:

 • Над 170 различни града, които съпътстват нашето околосветско приключение.
 • Креативни начини за пътуване – влак, въздушен кораб, подвижен град, ледоходи, хидроплани и още много други.
 • Можем да се изгубим в красивия свят с богата култура, предоставен в тази алтернативна steampunk вселена, създадена от наградените с отличия писатели Meg Jayanth и Jon Ingold.
 • Пленителни Art Deco графики и визуализация от Jaume Illustration.
 • 80 Days не е цялата история – можеш ли да обиколиш света за по-малко време?

Overboard!

Мъжът ви е бил убит! Има само един малък проблем – вие сте извършителя! Разполагате с 8 часа да покриете престъплението си и да се измъкнете, без да ви хванат. Натопете други пътници в круизния кораб, укрийте уликите и разберете как да се измъкнете, преди да изтече времето.

Играта Overboard! Печели награда “Best Writing in a Video Game” от Writers’ Guild Awards, пленявайки критиците с невероятното си разказване.

Какво можем да открием в нея:

 • NPC-тата имат собствени мотиви и помнят всичко, което видят и чуят.
 • Можем да изберем всяка реплика и действие, както и да отидем където пожелаем и когато искаме.
 • Някои герои са приятелско настроени, но други искат да ни пипнат. С кого ще се сприятелим и кого ще предадем?
 • Разполагаме само с 8 часа да се измъкнем безнаказано, а часовника не спира.
 • Можем да изиграем играта повече от един път, за да разкрием всички тайни и да разгледаме всички възможни начини, по които играта може да приключи.

Пътешествието може да е още по-незабравимо, със специални лимитирани издания!

Като големи фенове на интерактивните приключения, ININ Games създават специални издания на колекцията за Nintendo Switch, за истинските ценители на жанра. Колекционерите могат да се сдобият с Limited Edition кутия, която ще има само 2000 копия, както и Special Limited Edition с ексклузивни колекционерски материали, която ще има само 999 бройки.