Хорърът The Medium със зашеметяващ трейлър

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Bloober Team показаха нов зашеметяващ трейлър на новия си ААА проект The Medium. Трейлърът е късометражен филм от почти 3 минути и е създаден в сътрудничество с номинираното и спечелило много VFX награди анимационно студио Platige Image. Негови създатели са печелилият БАФТА за късометражен филм аниматор Томаш Багински(създал подобни трейлъри за The Witcher поредицата и Cyberpunk 2077) и талантливия млад режисьор Павел Маслона.

Трейлърът ни показва разтърсващи кадри от уникалния свят на играта, вдъхновен от художника сюреалист Зджислав Бекшински. Замесени в мистерията на играта са главната героиня – медиумът Мериан, мистериозния мъж Томас, духът наречен Скръб и The Maw-измамно и враждебно същество, което може да пътува между материалния и духовния свят.

,,The Medium е игра с много силна история, която е основна част от цялостното изживяване. Най-важното за мен беше да разбера каква е същността ѝ, кои са нейните герои и тона й. Задачата ми беше да се облегна колкото се може по-силно на емоционалната страна на историята, докато се опитвах да запазя в тайна, колкото се може повече от обратите в нея. Сценарият трябва да изгради определено настроение, вместо да разкрие история.” – сподели продуцента Бегански

Ако сте силно заинтересовани от играта, ще може да си я закупите предварително в Steam, Epic Games Store или Microsoft Store на цена от 49.99 евро, с 10 %  отстъпка преди официалния ѝ дебют на 28 януари. Ако го направите през Steam, ще получите напълно безплатно саундтрака на играта, създаден от Акира Ямаока и Аркадиуш Рейковски, както и дигитална арт книга. Платформите на които The Medium ще дебютира са РС и XSX/S.

  • author image
    Irko1990 Отговор
    ян. 15, 2021 @ 11:31 am

    Трейлърът беше много добър! Много качествено и добре направен! Надявам се, че и играта ще е хубава, ако не колкото него, то поне почти колкото него! Тази игра я чакам с нетърпение.

  • author image
    ян. 17, 2021 @ 21:08 pm

    Страхотно изглежда