Хенри Кавил, който изигра Супермен, със сигурност ще участва в новите сезони на “Вещерът”, ако от Нетфликс му позволят…

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
Продуцентите и режисьорът на сериала “Вещерът” със сигурност имат големи планове за този актьор, но доколко – тепърва ни предстои да научим в Нетфликс!

През 2019 година, главният разработчик зад шоуто на Нетфликс “Вещерът” Лаурън Хисирич разкри, че ще работи и ще развие този сериал поне във 7 сезона. След като първият сезон на “Вещерът” се разви дотолкова стремглаво и успешно, всички тези идеи на Хисирич вече хич не изглеждат съмнителни, а напротив – вероятно точно толкова и още 6 нови сезона на шоуто ще получим! Още повече, че самият Хенри Кавил е напълно съгласен да участва във всеки един от тези нови сезони, стига, разбира се, от компанията на Нетфликс да му позволяват да остане в главната роля в сериала. Пред Холивуд Рипортър Кавил споделя открито, че ще работи по “Вещерът” още толкова, “докато има истории на полския автор Анджей Сапковски, които самият писател е готов да ни разкаже и разработи”. В същото интервю, Хисирич твърди, че във втория сезон на “Вещерът” ще се разкрие един доста по-“интелектуален” Гералт от Ривия, чийто портрет ще бъде пресъздаден от Хенри Кавил в сериала. Нещо повече, носят се слухове, че самият Кавил е дотолкова обсебен от тази роля, че всеки ден чете книгите и се опитва “да влезе в главата на героя си” в тях. Доколко всичко това ще се реализира един ден, вкл. в цели 7 сезона, е въпрос, който обаче само бъдещето ще покаже. А сега се насладете на трейлъра с Хенри Кавил от 2-рият сезон:

https://www.youtube.com/watch?v=TJFVV2L8GKs
Шоуто по книгите на полския писател ни напомня и за официалните PC игри, потърсете и тях, още повече, че те са в Open World и в жанрът Role Playing Games!