Следваща презентация на Resident Evil ще бъде през април

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Поредицата Resident Evil стана на 25 години! По този повод, от издателите Capcom съобщиха новини около франчайза и как смятат да отпразнуват годишнината.

Първото голямо съобщение идва във връзка със следващия епизод от Resident Evil Showcase, онлайн презентацията на Resident Evil, която трябва да се случи през април.  Capcom не уточняват какво ще бъде нейното съдържание, както го оставят на нашето въображение и впечатленията ни от предишните епизоди. Казват да следим социалните медии и да гледаме това, което ни показаха преди, като епизода от януари:

Друга новина около франчайза е навлизането на Resident Evil Re:Verse в отворена бета. Ако сте пропуснали Затворената Бета или имате интерес около новостите в играта, ще можете да я пробвате на PS4, Xbox One и през Steam за РС от 7 до 11 април.

Друга новост за феновете на франчайза е появата на Resident Evil Village за Stadia на 7 май. Resident Evil 7 biohazard Gold Edition също излиза за Stadia и ще безплатна за абонатите със статус Stadia Pro от 1 април. 


За да продължим Легендата имаме нужда от Вашата помощ – подкрепете ни в Patreon