Резултати от гейм класацията за януари 2021г.

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

По традиция януари месец е скучен месец в гейм индустрията. През него рядко се появяват интересни заглавия които да си струват изиграването и е перфектното време за геймърите да наваксат пропуските от предходната година.

Януари месец 2021г. не беше изключение, въпреки че имахме възможност да разцъкаме отличните Hitman 3 и The Medium, които успяха да отговорят на очаквания ни. Освен тях, нямаше заглавия които да успеят да приковат вниманието ни. Ниската активност в нашата месечна класация “PC Mania Топ 10 януари 2021г.” само потвърждава тези впечатления и поради оскъдния брой гласове, който успяхме да регистрираме, ви представяме нашата модифицираната месечна класация “PC Mania Топ 3 януари 2021г.”

Вече може да гласувате и в класацията ни за февруари!

3. Yakuza: Remastered Collection / Everspace 2

На почетното трето място се класираха Yakuza: Remastered Collection и Everspace 2. Yakuza: Remastered Collection дебютира още през 2019г. за конзолите от 8-мото поколение и предостави на конзолните геймъри ултимативното Якудза изживяване като същевременно поосвежи някои от по-старите части на поредицата. Миналия месец, колекцията, която включва Yakuza 3,4,5, дебютира и за персонални компютри и за първи път ние, PC геймърите ще можем да се насладим на японския кунг-фу еншън е неговата цялост.

От друга страна, Everspace 2 най-накрая навлезе в Steam early Access. Играта е продължение на хитовия космически симулатор Everspace, излязъл през 2017г. По нея все още има не малко работа, но не е трудно да се забележат амбициите ѝ да бъде по-добра, по-комплексна и по-експлозивна от своя предшественик.

2. The Medium

The Medium е последното творение на “добрите момчета” в хорър жанра Bloober Team, а по мое мнение и най-доброто им до този момент. Вие също сте оценили играта високо и сте ѝ отредили второто място в нашата класация. Ако все още се чудите дали да ѝ дадете шанс, мога да ви уверя, че духовитото приключение на медиума(ката) Мериан, ще се вкопчи в гънките на мозъка ви със своя отличен сценарии и будещ любопитство геймплей развиващ се паралелно в два свята, а фиксираната камера ще размекне сърцата ви и ще разпали носталгията ви по класическите куестове.

1. Hitman

И-и-и…първото място е за Hitman 3. Все едно някой е очаквал нещо различно. Въпреки че на IO Interactive им липсва стабилна конкуренция в последно време, новата част на легендарната игрова поредица, чийто главен герой е плешивият агент с баркод на тила – Агент 47, не лежи на стари лаври, а ни предлага едно още по-рафинирано, полирано и изпипано приключение. IOI отново не изневеряват на себе си и в напълно свой стил са помислили дори за най-малките детайли. Ние пък гледаме напред в бъдещето и тръпнем в очакване на все още неозаглавената предстояща Джеймс Бонд игра на датското студио.

Вече може да гласувате и в класацията ни за февруари!