Първото демо на Rse of The Triad: Ludicrous Edition на Steam Next Fest 2023 през юни

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Nightdive Studios, New Blood Interactive и Apogee Entertainment обявиха, че демото на Rise of the Triad: Ludicrous Edition — съвместно създаденият ремастър на култовия шутър от 1994 г. — ще стартира по време на юнското издание на Steam Next Fest: 2023 г. (юни 19-ти). Ще се насладите на нов прочит на класическият boomer шутър излезъл преди 30 години и спечелил много фенове.
Нови функции и съдържание на играта, включително съдържание от „изгубените“ бета версии на Rise of the Triad, редактор на нива (с поддръжка на Steam Workshop — WOAH), нов HUD, мултиплейър, спрайтове на герои , чисто нов епизод и актуализирани 4K визуализации.

Rise of the Triad: Ludicrous Edition ще бъде пуснат в близко бъдеще на Windows PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, PlayStation 4 и Xbox One за $19,99 USD. Добавете я във вашия списък с желания в Steam. Nightdive Studios също ще си партнира с Limited Run Games за физически стандартни и колекционерски версии.

Ако искате да ни помогнете по по-личен начин да запазим легенда PC Mania жива, станете наши поддръжници в Patreon .Станете наш фен във Facebook .Следвайте ни в Twitter .Следвайте ни в Instagram . Станете наш абонат във виедо канала ни в YouTube . Гледайте ни скоро и в TikTok . Може да четете всичко ново в linktr.ee/Pcmania
Благодарим на нашите патрони : The Gaming Beehive (Little B), Zdravko Verguilov, Алескандър Занков и Cveti Ivanova