ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ РАФИ И САМ НА 23 НОЕМВРИ В STEAM

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Sony Interactive Entertainment España (SIE España) и Flaming Llama Games обявиха, че пъзел приключение от трето лице, ще бъде достъпно в Steam на 23 ноември. Twogether също ще бъде пусната като специално издание както на PlayStation 4, така и на Steam. Това специално издание ще включва основната игра и нейния саундтрак (плюс четири аватара само за PlayStation).

Рафи и Сам са две деца, затворени в изследователския център Hexacells, тъмно място, където деца със свръхестествени сили са отвличани, за да тестват способностите им. Рафи и Сам успяват да се освободят и ще се опитат да се отдалечат възможно най-далеч от Hexacells. Те ще трябва да си сътрудничат, за да преодолеят трудни препятствия, за да научат по пътя истинската стойност на приятелството.

Twogether: Project Indigos е пъзел приключение от трето лице за един играч, където играчите ще управляват както Рафи, така и Сам в мисията им да избягат от Hexacells. Рафи има телекинетични сили, докато Сам може да се телепортира, но само чрез комбиниране на техните специални способности и внимание към заобикалящата ги среда ще им позволи да избягат от съоръженията.