Приключенският детектив The Case of the Golden Idol ще бъде пуснат на Switch на 25 май

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Издателят Playstack и разработчикът Color Gray Games ще пуснат детективската приключенска игра The Case of the Golden Idol за Switch на 25 май, обявиха компаниите.

Съдържанието за изтегляне на Spider of Lanka, което ще бъде пуснато за предишната PC версия (Steam, Epic Games Store, GOG) на същия ден, също ще бъде налично за версията Switch при стартирането.

The Case of the Golden Idol е наративна детективска игра, развиваща се в алтернативна Англия от 18-ти век, където играчите трябва да разследват 11 от най-странните и ужасни смъртни случаи за четиридесет години. Нещо ужасно свързва тези трагедии, предоставяйки на играча възможността да разкрие по-широка мистерия.

Всеки случай е представен като моментна сцена, замръзнала във времето. Играчите са свободни да разглеждат тези сцени по техен начин, за да определят заподозрения, мотива и времевата линия на събитията. След това теорията на играча се поставя в интерактивна тетрадка, която от своя страна казва на играча дали теорията му е вярна или не.

За Switch потребителският интерфейс е преработен, за да осигури най-доброто потребителско изживяване при използване на Switch както в преносим, ​​така и в докинг режим.