През Април 2022 излиза The Gallery – първият изцяло интерактивен филм и видео игра в едно!

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
Винаги сте искали да играете видео игри в киното – през Април 2022 и това ще ни се случи, защото за първи път в световен мащаб излиза интерактивна кино творба!

През Април 2022 излиза “Галерията” – първия истински интерактивен кино филм, в който зрителите ще могат да избират какво да се случи с главния герой, докато размахват магически греещи пръчици и така сами да решават коя следваща сцена от филма желаят да видят. Признаваме си, но ние от PC Mania бяхме смаяни, когато научихме за проекта. Самата игра и кино-филм ще излезе и за конзоли (също през Април 2022), но идеята е, че за първи път в Европа, самата игра ще се прожектира и в кино-салони, където героите ще бъдат всъщност самите зрители, които ще гласуват с пръчиците си и така историята ще продължава в зависимост от избора на същите участници по седалките! Ще следим с интерес какво се случва, а ето и видеото:

Ние от PC Mania очакваме така да се заформи цяла нова кино-култура и вероятно в бъдеще ще започнат да излизат много нови филми именно по този начин, браво!