Появи се първият тийзър на Mortal Kombat 12

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Разработчиците NetherRealm Studios и издателя WB Games Mortal пуснаха тийзъра на играта Kombat 12. Той не разкрива нищо съществено, но изглежда засяга потенциалната тема на играта и в процеса намеква, че историята на играта ще бъде свързана с Mortal Kombat 11. Тийзърът е част от по-голямо видео, посветено на 30-годишнината на поредицата.

Mortal Kombat 12 ще бъде 12-ата основна част от дългогодишната поредица от бойни игри, както подсказва името, и 28-ата част от поредицата, ако вземете предвид всяка част, независимо дали е чисто нова игра или просто издание, което вече съществува.

Както може би знаете, поредицата води началото си от 1992 г., когато Midway пуснаха първата игра от франчайза, подходящо наречена Mortal Kombat, за аркадни игри. Един от двамата създатели на сериите, Ед Буун, все още участва в като техен творчески директор. Той е и творчески директор на тази последна част.

Ако искате да ни помогнете по по-личен начин да запазим легенда PC Mania жива, станете наши поддръжници в Patreon .Станете наш фен във Facebook .Следвайте ни в Twitter .Следвайте ни в Instagram . Станете наш абонат във виедо канала ни в YouTube . Гледайте ни скоро и в TikTok . Може да четете всичко ново в linktr.ee/Pcmania
Благодарим на нашите патрони : The Gaming Beehive (Little B), Zdravko Verguilov, Алескандър Занков и Cveti Ivanova
Ако желаете можете да ни подкрепите еднократно с избрана от вас сума чрез PayPal – на reklama@pcmania.bg или Revolut @velcho2681