Ново видео към междупланетното RPG Batora: Lost Haven

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Stormind Games разработчиците на новото екшън RPG, Batora: Lost Haven пуснаха ново видео предлагащо нов поглед към тяхното творение. В него Джакомо Маси директорът на сценария в проекта разкрива подробности от него:

В тази нова визуализация играчите могат да разгледат раздел от играта 6,5 пъти по-голям от демонстрацията на Steam Next Fest, пусната по-рано през годината, и да изследват началната планета Gryja, както и нова планета „Huav“, която играе дом на пустинен, планински и горски биом, както и много яка битка с босове.

Новата визуализация също така добавя 2 допълнителни умения (Solar Wind и Psychic Distortion) система за комбо атака и набор от подобрения в качеството на живот.
В Batora: Lost Haven играчите ще се впуснат в епично приключение, за да спасят Земята. Впрегнете древните сили на Слънцето и Луната, за да се изправите срещу различни уникални врагове, докато решавате различни пъзели и изследвате зашеметяващи научно-фантастични светове, всеки със собствени любопитни истории, обитатели и мистерии. Играта се очаква да излезе през есента на 2022 година