Най-големият QLED гейминг монитор в света

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
author image by PC Mania | Archive | 0 Comments | 22 авг. 2017

Samsung обяви, че ще вдигне летвата на Gamescom 2017 с представянето на Samsung CHG90 QLED Gaming Monitor, най-големият QLED гейминг монитор  света, който предлага IMAX кино изживяване. Gamescom 2017 е най-голямата годишна среща на медии, разработчици, търговци на дребно и компаниите, опериращи на гейминг пазара, което  се провежда от 22 до 26 август в Кьолнмесе в Кьолн, Германия.

Samsung CHG90 е 49-инчов супер ултра-широк гейминг монитор с 32: 9 HDR (High Dynamic Range). Мониторът се отличава с разделителна способност 3840 x 1080 и 1800 R кривина за по-завлядяващ геймплей. Той осигурява безпроблемно гейминг изживяване, по-голямо зрително поле и по-голяма дълбочина на възприятие, спрямо други гейминг монитори, налични на пазара днес. Екранът с голям размер дава възможност за върховно представяне по време на игра, докато съотношението на размерите 32:9 позволява на геймърите да гледат сцените от играта в тяхната цялост.
 
Основна характеристика на CHG90 е бързата честота на опресняване на екрана от 144Hz, която осигурява безупречни и гладки екшън сцени, които могат да бъдат настроени на 60Hz / 120Hz, когато е необходимо. Другите функции включват 1ms (MPRT) време за реакция, по-реалистични и живи цветове с Quantum dot и HDR технологията, и опция за режим на игра.
 
Еквивалентен на два 27-инчови 16:9  монитори, 32:9 супер ултра-широкият екран осигурява и максимална мултифукционална гъвкавост. Геймърите вече не трябва да се безпокоят за настройките на мулти-монитора: без рамки, които да затрудняват изгледа и само един захранващ кабел, геймърите могат да правят няколко неща едновременно и безпроблемно. Освен това, Easy Setting Box позволява на геймърите да разделят екрана или да показват няколко екрана с различни размери само с едно кликване, докато функцията Picture-by-Picture позволява свързването и прегледа на входящите източници, без това да повлияе на оригиналното качество на изображението.
 
Моделът CHG90 се отличава и с привлекателен дизайн. Разполага с матов черен корпус върху кръгла стойка – минималистичен дизайн, който елиминира разсейването, позволявайки на геймърите напълно д се потопят в играта. Мониторът разполага с шарнир с превъзходен ергономичен дизайн, регулиране на височината, въртене, наклон и монтаж на VESA (Video Electronics Standards Association). CHG90 поддържа два HDMI порта (High Definition Multimedia Interface), опции за DisplayPort и аудио изход.

CHG90 ще бъде наличен за Европа след Gamescom 2017.

Автор: