“Истинският Самурай печели битката преди да е започнала”

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Това ще да е най-cheesy заглавието, което някога съм писал, но същевременно не съм излъгал по никой начин. Известно е, че Cyberpunk 2077 – противоречивият хит на CDPR има различни забавни стилове за игра, които малко или много могат да се миксират помежду си. Днес ще ви покажа своя любим билд по темата.

Защо намирам този билд за най-добрия? Вероятно заради личния си темперамент. Защото обожавам и намирам за супер забавна възможността с минимален риск да мина през мисията – без да влизам в битка и почти да не се налага дори оръжието си да извадя, патрон да не обеля дет’ се вика, а вразите да падат като мухи. Хванах ли ви вниманието?

Та слушайте сега…

Да започнем с базовите неща – какво ви е необходимо? Няколко са основните неща, като списъкът следва:

  • Да качим Intelligence на макс – това ни вдига “RAM” паметта – енергията, с която разполагаме, за да им пускаме хакове. Всяка следваща точка инвестирана тук увеличава размера на наличния ви RАМ, с който да пускате още и още хакове.
  • Да си намерим подходящ централен чип, на който да закрепим хаковете. Аз разглеждах и изпробвах различни. Плюсовете са им готини, но се спрях на този конкретен, защото той има бонус който ви позволява да забързвате изпълнението на хака със 75%.
Съкращаването на времето на ъплоудване на хака е ключово.
  • Да си наберем от най-яките хакове: В това число са Short Circuit, Synapsys Burnout, Suicide, Overheat и Contagion. Тези са най-добрите “демидж дийлъри“. Към тях можете да добавите каквото си пожелаете в последствие. Част от тях са смъртоносни, други само обезвреждат жертвата, което е от полза когато спасявате някой от онези Cyberpsychos за които полицайката Jones всеки път ви казва да ги оставите живи. (Но и за това има и други начини.) Специално Synapsys Burnout и Suicide си ги “сглобих”, защото не открих да ги продават.
  • Има редица яки попълнения от пърковете, които можете да включите, за да работи този билд. Примери за по-добрите давам надолу.
  • Няколко позволяват намаляване на разходите при ползване на Quickhacks. Особено полезни, когато около вас има много врагове,а “RАМ”-та почва да привършва.
Допълнителен демидж никога не е излишен.
Това е особено ценно, за да работи системата гладко.
  • Looking to get chipped…. Или какво друго ни помага за топ пърформънс на билда.
“We need MOAR RAM!”
Още готини начини как да си освободите допълнително енергия.
Шести левел на Таурен Чийфтън. Особено полезно ако не видите мините на входа.

Още няколко дрънкулки в кюпа спомагат билдът да цепи мрака. Показаните на снимките по-долу включват увеличаване на капацитета RАМ, който можете да ползвате, както и варианти за бързо възвръщане.

А, споменах ли, че съм практически безсмъртен и кръвта ми е над 800 HP? Легендарният вариант на джаджата, наречена “Второ сърце” възстановява 100% кръв, когато ви нулират бройката. А легендарният скелет ви дава 60% повече кръв отгоре. Което в комбинация с армора е бая трудно за сваляне от противниците.

‘Аре още 300+ HP отгоре

Последното нещо, което си струва да отбележим, е че легендарните дрехи с повече “дупки” позволяват да инсталирате огромни количества “Armor”, което в моя случай успя да надмине 3000. На практика, както ще видите след малко, с толкова армор, ако и когато все пак стартира битка, дори не е нужно да се крия от вразите, защото те едва-едва успяват да ми вземат кръв. В крайна сметка кадрите, които ще видите все пак са заснети след като вече съм изчистил цялата карта от всички второстепенни задачки и куестове, така че на този етап

Аз съм Финалният Бос.

  • author image
    Емил Отговор
    мар. 9, 2021 @ 0:56 am

    Билдът наистина е ултимативен. Аз ползвах нещо доста сходно. Много е приятно да чистиш нивата със силата на мисълта си. От друга страна изпитвах угризения за това колко ми е лесно.