Изпробвайте смелостта си с новия вълнуващ симулатор за плаване на HOOK

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Независимият издателски лейбъл HOOK е развълнуван да обяви издателска сделка за създаване на вълнуващия и реалистичен симулатор за плаване и фолиране Hydrofoil Generation за РС чрез ранен достъп на Steam в началото на 2023 г. Играта е разработена от Jaxx Vane Studio. Hydrofoil Generation е страстен проект от Стефано „kunos“ Casillo, съосновател на Kunos Simulazioni, световно признатото студио, което стои зад шедьовъра – Assetto Corsa, рейсинг симулатор. Тя е вълнуваща и точна симулация от първо лице на мултиплейър регати „на брега“.

„Бях изумен, когато за първи път видях лодки на подводни криле да се състезават в реалния живот и веднага се влюбих в изживяването“, коментира Стефано Касило. „С моя опит в работата с Assetto Corsa, исках да възпроизведа състезания с подводни криле в игра – симулатор на, която феновете да се възхищават

Hydrofoil Generation ви поставя начело на най-модерния ветроходен кораб, моделиран с безпрецедентна точност, за да възпроизведе вълнуващото изживяване от „летене“ над водата със скорости над 50 kм. Поемете контрола над плавателния си съд и настройте фино плавателната механика на крилата си, за да намалите съпротивлението и да увеличите скоростта си. Персонализирайте плавателния си съд, за да преодолеете изискванията на променящите се ветрове, морските условия и теченията, докато се състезавате срещу до 10 опонента във вълнуващи мултиплейър състезания на вълнуващи места като Ден Хааг, Хонг Конг и Бермудите.

Благодарение на взискателната и реалистична механика на симулатора на Hydrofoil Generation, тънката граница между скоростта и преобръщането е постоянна заплаха и не само ще тласне вашите умения за ветроходство, но и вашия кораб до самия предел.

Характеристика:

  • Реалистичен симулатор на плаване и фолиране
  • Изберете от набор от плавателни съдове, включително 40-футовия модерен монокорпус Jx40 и 50-футовия модерен катамаран Jx50
  • Създаден от Стефано “kunos” Casillo, бивш съосновател на Kunos Simulazioni
  • Истински полета за регата с внимателно пресъздадени брегове
  • Система за персонализиране на кораба
  • Състезавайте се срещу 10 противника в състезателни сесии за мултиплейър