Излиза Demonic shooter Bloodhound за PC и конзоли

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Новият инди шутър е дело на разработчиците, които преди това са участвали в създаването на Dying Light 2, Witchfire и Sniper: Ghost Warrior 3. През 2022 г. заглавието ще се появи на PC и Xbox One и X/S конзоли, а през 2023 г. ще излезе дебют на PlayStation 4 и PlayStation 5.

Bloodhound е шутър от първо лице, напомнящ класическите заглавия, фокусиран върху динамичен и безкомпромисен аркаден екшън. В режима на основната кампания играчът поема ролята на член на тайна фракция на Ордена на тамплиерите и се бори да спре демоничния култ към Астарот. Това е игра, създадена от страст – такава, каквато бихме искали да играем. Брутално е, интензивно е и има кръв. Всичко се сервира в тежка, напомняща филм на ужасите атмосфера.

Финалната версия на Bloodhound предлага кампания, съставена от 4 действия; разнообразни и ужасяващи локации, както и 15 вида врагове и 4 боса. Играчът ще бъде подпомаган от 10 вида оръжия (включително мачете, огнехвъргачка, пушка, железопътна пушка, арбалет и ракетна установка).

В Steam е предоставена безплатна демонстрация. Включва една тренировъчна зона.

Към този момент официалният старт на играта е планиран за август тази година. През 2022 г. заглавието ще се появи на Xbox One и Xbox Series X/S, а през 2023 г. ще дебютира на PlayStation 4 и PlayStation 5.