Извънредно включване в края на 2021 относно новия и удължен срок в етапите за два от нашите конкурси!

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
Тениската с надпис “Fury: Победител” все още чака своя нов собственик, четете долу:

Скъпи приятели, днес ни се налага да се включим извънредно и в самия край на 2021 и часове преди да дойде Новата 2022. Както вече знаете, на 29 Декември обявихме нашата класация за “Игра на 2021”, както и за “Игра на всички времена” спрямо Вашия вот, с чийто резултати можете да се запознаете ТУК! Вчера пък, на 30 Декември, ние отчетохме всички гласували, като развъртяхме новогодишна томбола с всеки един участник от Вас, изпратил писмо до нашата редакционна поща pisma@pcmania.bg и дал своя глас в класациите. Кои са всички победители от томболата можете да разгледате ТУК! В томболата бяха включени всички участници от първите два етапа в нашата Юбилейна игра по повод 1 година от пускането на новия ни уебсайт на PC Mania, както и 23 години от стартирането на медията ни през 1998 година. Все пак, сега ще направим кратка ретроспекция на последните два етапа в играта ни (трети и четвърти) и какво се случва с всички, които очакват да научат за тях. И така, по ред:

На 16 Декември имахме честта да представим интервюто с художника от далечна Австралия Ивайло Иванчев, където обявихме новия и трети етап на Юбилейната игра, а именно Ваша изпратена рисунка на нашата редакционна поща pisma@pcmania.bg във формат jpg или сканирана директно от хартия, ако така предпочитате. Ще си признаем, особено на фона на стряскащия брой участия в нашата класация за първия и втория етап, че дотук никой от Вас не се е осмелил да ни изпрати своя творба, или рисунка, която да бъде оценена лично от художника на книги-игри Ивайло Иванчев. Вярваме във Вас и Ви указваме нов срок за получаване на Вашите рисунки до 10 Януари 2022. Считайте обаче, че този срок е окончателен и след тази дата художникът няма да оценява повече получени рисунки. Успех отново и дано този път повече хора се осмелят да ни изпратят свои творби!

На 19 Декември ние публикувахме последния 4-ти кръг на нашата Юбилейна игра за НАЙ-ГОЛЯМАТА НАГРАДА на PC Mania, а именно живо участие в истинска ескейп стая в София, при възможност не просто един, а цял ОТБОР да се включи с получената от нас покана. За целта, трябваше да отговорите на двете загадки на Надежда “Хера” Данабашева, чийто пълни условия сме публикували ТУК! До този момент, обаче, не сме получили нито един верен отговор и отново сме учудени, защото за първия етап в играта ни имахме повече от десетки участници, а за истинска ескейп стая участието и наградата още е под въпрос. Дори наградата не е само посещение на ескейп стая, а тениска с надпис “Победител”, за която стана дума в самото начало на тази статия. Добре, нека сега, както при играта с художника, да Ви дадем нов шанс до 10 Януари 2022 за Вашето участие. Дори специално Ви указваме, че в същия линк по-горе съществува UPDATE на двете загадки и сега реално ще Ви бъде далеч по-лесно да познаете верните отговори и, в крайна сметка, да заявите участие за тениската на Fury, както и покана за ескейп стая в София. Искрено се надяваме, че това ще се случи и този път ще имаме достатъчно участници. Успех и сега!

Във всеки случай, отново благодарим за помощта и подкрепата на Ивайло Иванчев от Австралия, както и на Хера от София за това, че успя да подготви всички загадки и стискаме палци на всички бъдещи участници, защото 10 Януари 2022 наистина остава като последен срок! В противен случай, всички награди от тези етапи на играта ни ще се пренасочат автоматично към следващите ни конкурси, но пък защо да се стига дотам? Така че, приятели, участвайте и ни пишете!

А сега не ни остава нищо друго, освен да Ви пожелаем страхотно и невероятно изкарване в Новогодишната нощ, а освен паричка, заря и любов под елхата, Ви пожелаваме да сте здрави, мъдри и да не спирате да играете игри и през 2022 година. PC Mania Ви обича!

…И специалният ни поздрав е от Heroes of Might and Magic III – кавър на Battle Theme