Звезден рожденик: Българската ролева игра “Храбри хроники” – вече 2 години смело напред!

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
Нашите приятели от ролевата игра “Храбри хроники“ днес отбелязват цели две години от издаването на своята българска игрова система! Ето какво ни пише по този прекрасен повод Кристиян Илиев – създател на играта и част от eкипа, който в момента подготвя и 2-ро издание:

“За тези две години от 2020 ние преминахме през куп събития, на които се срещнахме с много хора, популяризирахме играта и сега вече амбицирано работим по следващата стъпка.

Когато издавах за първи път играта си, не очаквах въобще нещата да стигнат до планове за второ издание.

За мен този проект, тази книга, е нещо като хоби, в същото време и страст. Сега с моя екип работим по дигитално второ издание, с потенциал за книжен тираж, при достатъчно голям интерес.

В момента сме в процес на изчистване на проблеми, както и развиваме системата, разширяваме историята на света, расите, а също и цялостното изживяване. Работата е много, но ние сме все така ентусиазирани и се надяваме, че и Вие сте все така запалени!”

От името на онлайн списанието за видео игри и електронни забавления PC Mania желаем честита годишнина на играта, както и весело изкарване на нейния екип по повод техния празник!