Добри новини за феновете на сериала The Witcher

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
Снимка от sensacine.com

На събитието Tudum на Netflix беше показана картата на развитие на франчайза The Witcher. Основно беше отделено внимание на премиерата на втория сезон на сериала The Witcher, който се очаква да излезе на 17 декември, като получихме няколко тийзъри за предстоящата премиера. Те ни дават поглед върху живота на Континента и какво можем да очакваме от Сири…

Друг интересен момент в събитието беше първия поглед към предисторията Blood Origin, като в трейлър ни бяха представени кадри от кухнята на сериала. Работата по него стартира през август и той представлява  минисериал от 6 части, адаптация по книгата на Андржей Сапковски. Новия сериал се развива 1200 години преди събитията в сериала по Netflix и ще ни разкаже за създаването на първия The Witcher и как се получава ” Съединяването на сферите”.

Създателите на хитовия сериал ни зарадваха с новината за желанието на Netflix да направи 3 сезон, но не споделиха нищо по конкретно кога ще почне неговото филмиране. Феновете на анимето ще се насладят на още едно заглавие във вселената, освен излязлото през август The Witcher: Nightmare of the Wolf, като се очаква да видим и сериал предназначен за деца и семейства. 

https://twitter.com/i/status/1441842621786181638

Новината беше подготвена по материали на www.theverge.com