Денят на терора е тук!

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Пуснете демото и гледайте новия трейлър за предстоящата ледено студена стратегическа игра на ужасите Terror: Endless Night!

Почувствайте студената прегръдка на морето в Terror: Endless Night, мразовита стратегическа игра за оцеляване, вдъхновена от истински събития. Играйте демото ДНЕС, поемете контрола над своя кораб и влезте в безкрайната нощ!

Feardemic и Unseen Silence със сигурност влизат в есенния сезон с пълни платна. Тяхната стратегическа игра на ужасите, вдъхновена от романа на Дан Симънс, Terror: Endless Night, пуска първото си демо и нов трейлър за текущия Steam Festival. Ако сте фен на книгата „The Terror“ или сте харесали телевизионното шоу със същото име, със сигурност ще се насладите и на Terror: Endless Night.

В играта ще се грижите за екипажа си и ще управлявате кораба си, докато е заседнал на леда по време на пътуването си, за да спаси HMS „Erebus” и HMS „Terror”, които свириха първата цигулка в гореспоменатите творби. В демонстрацията обаче ще станете свидетели на последните дни на Erebus и ще видите екипа, който всички сме обикнали. Преминете към Steam страницата Terror: Endless Night, за да добавите играта към списъка си с желания и влезте в безкрайната нощ!