Гледаме първия трейлър на детективската мисия Агата Кристи – Еркюл Поаро: Лондонският случай

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Microids и Blazin Griffin обявиха датата на излизане на новата детективска игра на Agatha Christie, Hercule Poirot: The London Case. Информацията дойде чрез първия официален трейлър, който можете да намерите по-долу. Датата на излизане е 29 август 2023 г. Играта ще бъде достъпна за PC, Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One и Xbox Series X|S.

Агата Кристи – Еркюл Поаро: Лондонският случай е продължението на Агата Кристи – Еркюл Поаро: Първите случаи.

В тази нова глава на историята за Еркюл Поаро, играчите ще намерят „увлекателна и оригинална история, вярна на стила и тона на Агата Кристи, която ще ги запознае с Артър Хейстингс, любимия помощник на Поаро“, според официалното прессъобщение.

Заедно те имат задачата да транспортират безопасно безценно произведение на изкуството, което да бъде изложено в Лондон. В нощта на премиерата обаче нещата не вървят по план… детективите трябва да разкрият нова мистерия в сърцето на Лондон.

Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case включва пристрастяващ геймплей и ви отвежда в света на Еркюл Поаро. Изследвайте столицата, търсете улики, разпитвайте заподозрени и свидетели и разгадайте това чисто ново разследване.