Втората Затворена бета на PvPvE сървайвъл шутърът The Cycle: Frontier ще стартира на 10 Март

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Разработчикът YAGER съобщи, че втората безплатна Затворена Бета на сървайвъл шутъра The Cycle: Frontier ще се проведе от 10 до 28 Март за РС. Насладете се на уникална комбинация от PvE, PvP и кооперативна игра в постоянни мачове в красив научно фантастичен свят, където всяко действие може да има огромни последици. Можете да се регистрирате сега, за да играете бета версията в Steam и Epic Games Store, когато бета версията стартира следващия месец.

The Cycle: Frontier е безплатна игра с високи залози, PvPvE FPS. Завършвайте мисии на безлюдна планета, докато се защитавате от враждебни същества и въоръжени противници. Но внимавайте: ресурсите и целите на мисията могат да бъдат запазени само, ако напуснете планетата жив. Увеличете репутацията си с различни фракции, за да отключите усъвършенствани нови инструменти, подобрения и оръжия.

Никога не сте напълно сами в извънземния свят на Фортуна III — опасни зверове и други алчни играчи, въоръжени до зъби, винаги дебнат. Независимо дали играете соло, в отбор с приятели, или създавате временни съюзи с непознати, The Cycle: Frontier предлага най-доброто конкурентно мултиплейър преживяване за оцеляване и за всеки!