ВАШЕТО РЪКОВОДСТВО ЗА DIABLO IV OPEN BETA

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Очакването приключи. Желанието ви да се биете с легионите на Лилит в Diablo IV може да се случи по време на уикендите за отворена бета версия и ранен достъп – налични на Windows PC, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 и PlayStation 4. Тези, които са закупили предварително Diablo IV ще получи ранен достъп до отворената бета версия от 17 до 19 март. През следващия уикенд отворената бета версия ще бъде достъпна за всички от 24 до 26 март.

Фокусът на отворената бета версия

По време на отворената бета версия и уикендите за ранен достъп, играчите ще могат да изследват отблизо ранната игра на Diablo IV. Това включва първо изживяване на кампанията чрез Пролога и целия Акт 1. Първата зона, Разбитите върхове, е ваша, за да се придвижвате, както пожелаете – препускайте през неравния пейзаж и колете демони.

За уикендите с отворена бета версия и ранен достъп вашият герой може да достигне ниво само до ниво 25, но сте добре дошли да продължите да разбивате демони, докато отворената бета версия приключи. Оставете своя отпечатък в Sanctuary, като изчистите адските орди от подземията, завършите интригуващи куестове, предоставени от местните жители, и натрупате мощна плячка от паднали врагове.

Просто казано, това е вашата възможност да се борите с могъществото на Burning Hells преди излизането на 6 юни . С това казано, изживяването не е финализирано и може да срещнете проблеми с производителността, прекъсвания и да попаднете на неща, които просто не работят. След приключване на отворената бета версия ще бъдат оценени всички получени отзиви и ще се направят необходимите промени. Очакваме с нетърпение да изпитате този малък вкус на това, което Diablo IV може да предложи.

Освояване на бета код за раннен достъп

  • Отидете на diablo.com/beta и влезте или създайте своя акаунт в Battle.net.
  • Въведете своя код и изберете вашата платформа за игри и регион (ако е приложимо) от падащото меню.
  • Не забравяйте да проверите избора си, преди да щракнете върху бутона Осребряване.
  • Страница за успех ще потвърди, че вашият код е валиден и е заявен в акаунта.
  • За компютърни играчи вашият акаунт ще бъде маркиран за достъп веднага.
  • За конзолни играчи специфичен за платформата код за изтегляне на бета версията ще бъде изпратен по имейл до адреса, свързан с вашия акаунт в Battle.net, по-близо до началото на ранния достъп.