АКО ЗНАЕТЕ КАКВО Е BFG, ТОГАВА ТАЗИ ИГРА Е НАПРАВЕНА ЗА ВАС!

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Полският разработчик Kami Games и издателят Bonus Stage Publishing пуснаха дебютния трейлър за шутъра Bullet Runner. Видеото е пълно с насилие, кръв и шофиране.

Забързаните престрелки в Bullet Runner показват приключенията на човека – пиксел, принуден да отвръща на удара срещу орда жестоки противници. Играта е екшън шутър, където трябва да се биете срещу различни противници. Проектът е изпълнен с бърз и активен геймплей, където потребителите могат да тестват скоростта на реакцията си към текущите събития. Ще трябва да се движите по картата и да стреляте по врагове с богат арсенал от оръжия. Героите в Bullet Runner могат да тичат, да се плъзгат и да се люлеят, за да маневрират по картата.

Трябва ловко да се движите между естествени укрития, да заобикаляте противниците и да стреляте в движение, за да не останете притиснати от орда вражески бойци. Войниците ще атакуват обратно с пушки и други оръжия, принуждавайки главния герой да избягва изстрели и да бъде постоянно в движение. Геймърите получават възможността да персонализират оборудването по свой собствен начин, да вземат предмети и амуниции и да формират тактики за преминаване. В битка ще излезете, за да изпробвате пистолети, пушки, картечници и плазмен пистолет. Механиката на играта е създадена за активни битки, където е невъзможно да останете на едно място, за да оцелеете.