Хюго Мартин е обмислял да създаде женска версия на Doom Slayer-а

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Разчленяването на демонични трупове е самотно занимание само за корави мъжаги. Но дори и най-коравите от нас имат нужда от “нежна половинка” до себе си, която да направи безкрайният лов на “изчадията адови” една идея по приятен и ползотворен.

Откакто Хюго Мартин пое под крилото си Doom франзайза, с любимата ни поредица започнаха да се случват хубави неща. Въпреки че лилавият пони костюм и розовият костюм на еднорог, налични в Doom Eternal, с които може да разкрасите Doom Slayer-a си, биха причинили разрив на сърцето на някои фенове-пуристи, поредицата безспорно завоюва нови и нови позиции сред геймърското общество, под негово ръководство.

В скорошен стрийм в Twitch, Хюго Мартин споделя, че е имал намерение да създаде женска версия на Doom Slayer-а, която да бъде не просто поредния скин, а истински пълнокръвен персонаж със свои собствени движения и идентичност. Според него тя също трябва да бъде смъртоносна и агресивна, но по един малко по-различен начин, а анимациите на т.нар. “glory kills” трябва да бъдат преработени.

Повече подробности може да научите във видеото по-долу:

Нищо чудно след тези думи от г-н Мартин, в следващата Doom игра да имаме възможност за избор на пола на Doom Slayer-а преда да се изправим пред демоничната сган. А може би Doom ще се превърне в още по-кървава и брутална игра при наличието на женски персонаж… 😉