„Убийствена игра“ по кината от днес

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Филмът „Убийствена игра“ на режисьора Халина Рейн е на големия екран за българските зрители от 12 август. Филмът e бaзиpaн нa чepнoвa нa cцeнapия нa Kpиcтeн Pyпeниaн, ĸoятo пpeз 2017 г. пpeдизвиĸa иcтинcĸи фypop c paзĸaзa cи Саt Реrѕоn, пyблиĸyвaн в Nеw Yоrkеr.

На кого му се играе „Убийствена игра“?

В едно отдалечено семейно имение група 20-годишни младежи планират да се скрият от връхлитащия ураган и да си организират забавно парти. На този младежки купон, една игра се превръща в същински кошмар и придобива смъртоносен обрат. Всичко започва като на типично американско парти – алкохол, наркотици и добро настроение. За да бъде още по-вълнуващо, младежите решават да играят на игра, в която един от тях е убиец. Играта обаче се превръща в кошмар с много жертви. Кой е убиецът и дали изобщо ще разберем какво се е случило?  

В главните роли във филма „Убийствена игра“ ще видите Мария Бакалова, Амандла Стенбърг, Майхала Херолд, Чейс Сюи Уондърс Рейчъл Сенот, Лий Пейс, Пийт Дейвидсън. Специално внимание трябва да обърнем на играта на нашето момиче, Мария Бакалова, която се представя блестящо в ролята на Бий.