Нова платформа помага да намерите работа като гейм дизайнер

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Gamehired е създадена в подкрепа на всички професионалисти в сферата на дизайна и програмирането.

Официално стартира новата и единствена за този момент, българска платформа за кариерно ориентиране в гейм индустрията. Gamehired е създадена в подкрепа на всички професионалисти в сферата на дизайна и програмирането, които имат желание да създават видео игри на родна територия.

Целта на платформата е да предостави подробна информация относно отворените позиции, да подпомогне комуникацията между студенти и професионалисти с гейминг студията в България и да осигури максимална прозрачност в отношенията им.

Някои от топ студията в България( и не само) като Creative Assembly Sofia, Snapshot Games и Incineration Productions JSC, вече са се възползвали от възможностите, които предлага платформата, за да попълнят редиците си.

Освен обяви за работа, Gamehired предлага и различни курсове, в които можете да усъвършенствате или опресните знанията си в различни области като “Character Desing” и “2D Perspective”.

Ако желаете да станете част от гейм индустрията в България или просто искате да се запознаете с възможностите на новата платформа, може да го направите на сайта gamehired.com