Трейлър на The Sims 4 Life Path

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Запознайте се с Mikaelsons, които живеят в красивия квартал San Sequoia на Hopewell Hills и са изпитали от първа ръка тънкостите на семейната динамика от The Sims 4 Life Path Expansion Pack. Ще видите как един дядо идва да посети най-малката си внучка Орион и как поради различни нива на съвместимост някои се разбират перфектно и постоянно възникват конфликти между други. Как се справят с емоциите? Ти решаваш.

В разширението Life Path, вашите Sims ще се изправят пред много решения и житейски етапи, свързани със семейния живот. Кажете, трябва ли родителите да могат да живеят с тях? Отказът не може да не повлияе на отношенията с родителите, но ще бъде ли удобно у дома, ако се съгласите? Ами ако родителите не харесват другата половина на Сим? Решете какво искате повече: тишина и спокойствие или скандали.

Така или иначе, всичко е семейна работа.

Разширението стартира на 16 март в 10:00 ч. ET в приложението EA™ на компютър, Origin за Mac®, Epic Games Store и Steam®, както и на PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S и Xbox един.