Този уикенд можете да играете безплатно Far Cry 6

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Ubisoft обяви, че между 25 и 27 март Far Cry 6 ще е достъпна безплатно за PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Stadia, PC през Epic Game Store и Ubisoft Store. Почитателите на поредицата ще имат безплатен достъп до цялото съдържание, публикувано до момента.

Известната поредица от екшън игри Far Cry, продължава със своята шеста част, в която отново ще можете да опознаете един отворен свят, който е пълен с враждебни сили, които копнеят за вашата кръв. Тези, които искат да продължат да изследват остров Яра – тропически рай, замръзнал във времето, ще имат възможността да продължат напредъка си в играта. До края на март запалените фенове на поредицата ще могат да поръчат играта с големи отстъпки.

Играта Far Cry 6 за PlayStation 4 позволява безплатен ъпгрейд към версията за PlayStation 5. За съвместимост с PlayStation 5 е необходима конзола от следващото поколение, дисковият носител на играта, дисково пространство за съхранение, интернет връзка и регистрация в PlayStation Network.