Тестовете на Halo: Combat Evolved Anniversary за РС започват през февруари

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

За участие в теста трябва да станете част от програмата Halo Insider

343 Industries планират да започнат публичните тестове на Halo: Combat Evolved Anniversary следващия месец, според съобщение във форумите им. Тестването (или “полет”, както го наричат в Microsoft) за следващото попълнение в колекцията Halo: Master Chief беше планирано за януари, но изглежда само партньори на разработчика ще получат достъп този месец, а всички останали ще трябва да почакат.

Планира се първият тест да бъде доста широк, като ще обхване различни системи и режими. От 343 искат да тестват dedicated сървъри, кросплей и новия потребителски интерфейс. Тестерите ще се запознаят с сингълплейър и кооперативните кампании, мултиплейър, възможностите за персонализиране и прогресията.

Ако преди сте тествали Halo Reach, вече трябва да сте подготвени какво трябва да направите за включване в тестовете. Новите потенциални тестери трябва да се регистрират в програмата Halo Insider, да поискат да бъдат включени в тестовете, да получат обратна връзка от 343 Industries и да предоставят DXDIAG, като качат такъв в своя профил. Ако не успеете да се включите в първия тест, вероятно ще имате други шансове по-късно.

Все още няма дата за излизане на играта, но планът все още е цялата колекция да се появи за компютър през 2020 г.