Тактическа ролева игра Shardpunk: Verminfall Очаквайте през април!

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Предстоящата походова тактическа ролева игра ще изправи оцелелите срещу орда от гигантски, мутирали плъхове в битка за прекосяване на руините на разрушен град и оцеляване още един ден. Shardpunk: Verminfall излиза на 13 април 2023 г. и звучи като интересна комбинация от походови тактики, RPG, управление на ресурсите и жанрове за оцеляване.

Shardpunk се основава на бърза тактическа битка, докато прекарвате един ден в руините на стиймпънк столица, където трябва постоянно да се движите, за да изпреварите настъпващата орда от паразити. През нощта вашият екип се крие някъде и вие решавате как да управлявате тяхното здраве, морал, екипировка.

„В Shardpunk: Verminfall вече сте загубили. Вашата задача е да оцелеете, спасявайки възможно най-много други хора по пътя и събирайки възможно най-много остатъчно оборудване. Не спирайте. Използвайте всичките си умения и средства под ръка за да бягате между убежищата: бункери, задвижвани от термоядрен синтез”, казва разработчикът.

Shardpunk: Verminfall е създаден от Clockwork Pile, соло разработчик Славомир Брик и е публикуван от независимия издател Retrovibe. Можете да изпробвате демото в GOG или Steam.