Създайте най-дивата детска площадка с PHYSICS SANDBOX GAME ACTION SANDBOX

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Инди разработчикът Vona Soft пуска играта SANDBOX, която позволява на играчите да създадат своя собствена дива детска площадка, да контролират дигиталните играчки и да отприщят техния потенциал! Пригответе се да създадете най-дивата площадка, за която можете да се сетите с Action Sandbox! Action Sandbox ще бъде наличен в Steam на 21 април за $9,99 / €8,19!

Създавайте и контролирайте цифрови играчки, които могат да ходят, стрелят, летят и дори да танцуват по ваша команда. Използвайте различните компоненти в играта, за да зададете сцени и свое собствено съдържание.

Играчите няма да имат други цели, освен да създават най-смешните и глупави ситуации с широк спектър от герои, превозни средства и оръжия на тяхно разположение. От играчите зависи във всяка сцена от играта, те да поставят своите цели.

Благодарение на използването на NPC, всяка завършена сцена ще ви помогне да създадете усещане за постижение след преодоляване на конкретен сценарий. Action Sandbox следва стъпките на заглавия като People Playground, където разработчиците дават на играчите инструменти за създаване на собствено съдържание, от прости реквизити до сложни последователности от действия. Тази нова игра от инди разработчика Vona Soft също има интеграция на Steam Workshop, така че играчите да могат да споделят, играят и дори променят други творения.