Създадоха мод за трето лице за Cyberpunk 2077

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Феновете никак не си поплюват като се има предвид, че модове започнаха да се създават вероятно още на втория ден след излизането на играта. Беше въпрос на време да създадат и този.

Преди да продължим с новината, уточняваме, че модовете не са официално поддържани от CD Project RED, така че инсталирането и използването на подобен софтуер, разбира се, остава на наша отговорност!

От компанията изрично е уточнено, че изглед от трето лице не е предвиден извън превозно ви средство. Това само по себе си е малко разочароващо, тъй като стиловете на обличане бяха една от основните реклами на играта.

Все пак от следния линк можете да свалите 3-rd person мода създаден съвсем наскоро. Той все още е в процес на разработка, но е очакваната първа стъпка. За да го стартирате, трябва първо да инсталирате Cyber Engine Tweaks, който ви дава достъп до конзолното меню, а освен това ще поправи и някои бъгове. След това трябва да изтеглите самият TPP мод за 3rd person изглед.

Понеже има разлика за мъжки и женски герой, заради различните пропорции на модела, съществуват две различни версии на файла, който трябва да се изтегли. Щом го изтеглите, се инсталира в папка \Cyberpunk 2077\bin\x64.

Щом сте готови с това, стартирате играта и натискайки B ще имате възможността да сменяте между четири различни перспективи на камерата.