Средновековната мултиплейър стрийминг игра King Of The Castle, идва в Steam на 2 март

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Team17 и Tributary Games обявиха, че King of the Castle, предстояща онлайн мултиплейър парти игра, чието действие се развива в измислено фантастично средновековно кралство, ще дойде в Steam на 2 март.

King of the Castle позволява на играчите да облекат мантията на монарх или да се превърнат в един от членовете на Съвета на благородниците от петте уникални региона на играта. Докато различните сюжетни линии на играта се развиват, монарсите и благородниците ще трябва да работят заедно, за да се ориентират в странен свят на власт, фантазия и политически интриги, докато разчитат на коварните и често забавни последствия от манипулирането на съдбата на едно потенциално нестабилно кралство.

Домакините на King of the Castle могат да използват компютъра си, за да играят като The Monarch и да работят със своя Съвет на благородниците, които могат да се присъединят безплатно чрез Twitch или всеки уеб браузър, за да играят през поредица от сюжетни линии, пълни с уникални предизвикателства. Благородниците автоматично получават уникални опции в началото на всяка игра; докато историята напредва, играчите ще могат да гласуват за ключови решения, като тяхното влияние и легитимност се определят от монарха.

Известни играчи с акаунти в Twitch също могат да изразят мнението си, използвайки функцията за чат на платформата, за да обсъдят дилемите, пред които е изправена короната, или да поемат ролята на узурпатор и да планират не толкова тайни въстания точно под носа на своя владетел.