Снимките за втория сезон на The Witcher започват този месец

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Силен за едни или слаб за други, сериалът по The Witcher стана хитов и вторият му сезон е въпрос на време. Очаква се снимките за него да започнат този месец на територията на Обединеното кралство. Предполага се, че записите ще се провеждат в Шотландия, а отделни части – извън Великобритания, на територията на Източна Европа. Сезон 2 ще бъде пуснат по някое време догодина.

Според някои медии, към актьорския състав ще се присъедини актрисата Кармел Ланиадо, като се очаква ролята, която тя ще поеме да бъде Вайълет. Характерът на нейната героиня е описван като “игриво и причудливо поведение, което е фасада за хитър и садистичен персонаж“. Актрисата е нова като цяло в актьорския бизнес. Тя се появи във филма “Дулитъл” в ролята на Лейди Роуз.

Други слухове гласят, че Kristofer Hivju ще се включи в новия сезон на сериите. Това е актьорът, който изигра Tormund Giantsbvane в сериала Game of Thrones. Създателите на сериала по The Witcher вече заявиха, че имат планове за над пет сезона и ако това се окаже истина – ще имаме възможност да се наслаждаваме на ново филмово съдържание по темата доста дълго време.