Смразяващият психологически хорър MADiSON пристига за конзоли и PC на 24 юни 2022г.

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

BLOODIOUS GAMES и Perp Games с нетърпение обявиха предстоящия рилийз на тяхното дългоочаквано психо-хорър заглавие – MADiSON. Играта ще бъде достъпна в дигитален вариант на 24 юни 2022 година на PlayStation 4, Next-Gen конзоли, както и PC. 

Редом с дигиталната версия на играта ще бъде пусната и специално физическо копие, озаглавено “Possessed Edition”. Лимитираната серия ще бъде налична също от 24 юни в Европа и Щатите за PS4 и PS5. Играта се очаква и за Nintendo Switch, около месец след това. 

Така нареченият Possessed Edition ще се предлага при определени търговци и ще включва специален artbook и ритуални карти. Изданието също така пристига с дигитални бонуси, включително и DLC, озаглавено Possessed Camera. То включва редица козметични вариации за нашата ретро камера в играта. 

Какво бихте направили, ако се събудите в тъмна стая, с кръв по ръцете, а вашите сестра и майка – брутално убити? MADiSON ни потапя от първо лице в ужасяващ психологически хорър, който ни показва затаяващ дъха геймплей и завладяваща история. С помощта на „прокълнат“ фотоапарат за инстантни снимки ще свързваме човешкия свят с отвърдното. По време на историята ще се озовете прокълнати от Мадисън, който е духът на зъл убиец. Той ни принуждава да завършим кървав ритуал, започнал преди десетилетия. 
Проучете обстановката, разрешете загадките,  и най-важното – оцелейте! Ще успеете ли да понесете бруталното мъчение от демон, който ще направи всичко, за да бъде осъществен ритуалният план?