Скандинавският приказен хорър Bramble: The Mountain King ще излезе на 27 април

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Bramble: The Mountain King ще бъде пуснат за PlayStation 5, Xbox Series, Switch и PC чрез Steam на 27 април, обявиха издателят Merge Games и разработчикът Dimfrost Studios.

В допълнение, демонстрацията „Nacken Pond“ вече е достъпна за компютър чрез Steam като част от изданието Steam Next Fest през февруари 2023 г. Същата демонстрация беше пусната през четвъртото тримесечие на 2022 г. за PlayStation 5 и компютър с над 50 000 изтегляния.

Bramble: The Mountain King се опира на могъщи създания и богатите познания на скандинавската митология, за да разкаже уникална история за смелостта на едно момче пред лицето на зловещи същества и безумен мрак.

Играта получи огромна подкрепа от играчи, което я направи популярна игра номер едно в YouTube през уикенда на Хелоуин и всеки ден повече играчи се потапят в тъмния и мрачен свят на Bramble чрез демонстрацията.

Ако искате да ни помогнете по по-личен начин да запазим легенда PC Mania жива, станете наши поддръжници в Patreon – https://www.patreon.com/pcmania. Ако обаче не можете или не искате – това е напълно окей. Оставаме си приятели 😉 Станете наш фен във Facebook – http://bit.ly/fb-pcm Следвайте ни в Twitter – http://bit.ly/pcm-tw Следвайте ни в Instagram https://bit.ly/3jWpWz3 Станете наш абонат в виедо канала ни в YouTube
Благодарим на нашите патрони : The Gaming Beehive (Little B), Zdravko Verguilov, Георги Тотев, Алескандър Занков, Octopussy и Cveti Ivanova