Симулатор на аутопсия ще Ви разтърси тази есен

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

През есента на тази година издателят Team17 и разработчикът Woodland Games ще пуснат на пазара своя симулатор с хорър елементи. Играта ще се казва  Autopsy Simulator и ще ви даде възможност да дисектирате мъртвите с ужасяващи подробности. Разкривайки завладяваща история зад психологическият ужас на смъртта. В Autopsy Simulator играчите ще поемат ролята на практикуващ патолог и изучаване на реалистични досиета от случаи, създадени в сътрудничество с реални съдебни лекари, за да помогнат при тяхното изследване и дисекция на анатомично точни тела и да се определи причината за смъртта на всеки субект.

Наред със своите правомощия за дедукция, играчите ще могат да използват различни медицински автентични инструменти и процедури, сертифицирани от патолог в реалния свят, за да научат повече за всяко тяло, докато отлепват слоевете на отделните случаи и разкриват мистериите около всяка смърт.

Autopsy Simulator ще включва също Autopsy Simulator: Dead Memories, хорър основан на разказ, който се развива в Ню Орлиънс през 1990 г., изследващ историята на Джак, патолог на средна възраст, чийто живот се обръща нагоре с главата след лична трагедия. Играчите ще разгадаят завладяваща мистерия, докато Джак се бори с вътрешните си демони, докато извършва редица медицински точни следсмъртни процедури. Очаква се играта да излезе през ноември.