Симулаторът на живот Closer the Distance показва нов трейлър

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Skybound Entertainment представи Closer the Distance, сюжетна игра за симулация на живот от базираната в Хамбург инди Osmotic Games.

Играейки като Анджела, която се оказва в неопределеност след трагичната си смърт, Close the Distance бди над уютното селце Йестерби, което някога е наричала дом. Анджела скоро открива, че е свързана със селяните и решава да им помогне да преживеят мъката им от преждевременната й смърт.

Всеки герой, с който Анджела се свързва, е напълно моделиран с техните собствени емоционални състояния, желания, спомени, преплетени взаимоотношения с други жители на Йестерби. Те ще се развиват с течение на времето с или без вашата намеса, въпреки че вашите избори ще имат значително влияние върху разказа, докато помагате на общността да се излекува.

„Екипът на Osmotic създаде завладяващо изработен разказ, давайки на играчите инструментите да взаимодействат с внимателно изградения свят и да окажат истинско въздействие върху неговите герои“, каза управляващият партньор на Skybound Янг Хоу.

Closer the Distance ще излезе на PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S и PC по-късно тази година.