Сезон 9 на FLASH PARTY беше обявен, гответе се за свалянето му по време на EVO JAPAN 2023

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

XD Games обявиха, че Flash Party Season 9 ще стартира официално на 29 март както за PC, така и за мобилни устройства. Феновете на битките могат да очакват ново съдържание и функции, включително Dojo, докато Flash Party се подготвя за големия си EVO дебют.

Предопределен за слава

Отключете легендарния нов облик за любимите си бойци с комплекта скинове Wheel of Destiny. Вдъхновени от мистична колода таро, те включват скина „Сила“ за Тина, скена „Справедливост“ за София и скина „Отшелникът“ за г-н 5.
Тази нова актуализация въвежда и дългоочакваната система Доджо. Вече можете да сглобите доджо, което принадлежи на вас и вашите приятели, с ексклузивни канали за чат и възможността да го покажете в класацията. Не забравяйте да завършите мисията на Доджо „Възходът на новобранците“ заедно, за да поискате специални награди. Очаквайте скоро повече информация за Доджо.

Голям в Япония

Flash Party скоро ще заеме своето място сред кралските особи на бойните игри, тъй като се присъединява към състава за EVO Japan 2023 от 31 март до 2 април. Не само ще се използва като състезателно заглавие със собствен шампионат на място, Flash Party също с гордост обяви, че те ще бъде официален спонсор на събитието. За да отпразнуваме, Flash Party предлага код за изкупуване на награда EVO – осребрете кода „FPEVOSPONSOR“ в играта преди 14 април, за да получите 120 Lucky Coins.

EVO е епицентър за феновете на бойните игри, които да се събират всяка година. От 31 март до 2 април EVO Japan ще проведе тридневно бойно събитие в Tokyo Big Sight. EVO (Evolution Championship Series) има богата история на привличане на най-добрите играчи от цял свят в Лас Вегас, САЩ всяка година, а EVO Japan е важна спирка по пътя.