Сам Рейми може да режисира следващия филм за Doctor Strange

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Сам Рейми, режисьорът зад класики, като поредицата Evil Dead и оригиналната Spider-Man трилогия на Sony, е в процес на преговори за режисьорското място в Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Както може би си спомняте, режисьорът Скот Дериксън освободи мястото, след разногласия между него и Marvel, по отношение на визията на филма. Въпреки, че напуска като режисьор, Дериксън остава изпълнителен продуцент и продължава да твърди, че това ще е първият страшен Marvel филм. От Marvel доуточняват, че все пак това няма да е хорър филм. Рейми е добър избор за режисьор и ако заеме тази позиция би се справил без проблем с намирането на златната среда между хорър и супергеройски филм.

Филмите за Spider-Man, които са режисирани от Сам Рейми са любими на Marvel феновете, а Spider-Man 2 в частност е считан от мнозина за един от най-добрите супергеройски филми на всички времена. Уви, поредицата завърши безславно със Spider-Man 3, която заради редица решения е считана за един от най-слабите супергеройски филми.

Въпреки всички трудности през които преминава, Doctor Strange in the Multiverse of Madness все още е насрочен за излизане по кината, на 7-ми май 2021 г.