Разработчиците на хоръра Eresys представиха атмосферно видео със звуците на гората на Lovecraftian

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Dragonis Games пусна атмосферен Lovecraftian горски саундтрак за кооперативна игра на ужасите Eresys, която ще бъде пусната на компютър на 20 април. Пристрастяващата кооперативна игра на ужасите, която потапя играчите във вселената на Lovecraftian, където работата в екип е от съществено значение за оцеляването. Изберете един от четиримата култисти и се изправете срещу ужасяващи същества, използвайки умни AI механики и уникални вражески същества, за да затворите опасния портал на Празнотата и да защитите света си от унищожение.

Eresys сблъсква играчите с хитри врагове, оборудвани с модерни системи за изкуствен интелект. Тези умни същества ще наблюдават действията на играчите, ще се адаптират към техните тактики и ще ги накарат трескаво да мислят. Във всяка среща играчите трябва да са една крачка напред, за да излязат победители.

Вселената на Lovecraftian на Eresys е опасно място и нивото на трудност ще нараства, докато напредвате в играта. Със система за прогресиране играчите ще трябва постоянно да подобряват уменията си, за да издържат на ужасите на митовете на Лъвкрафт. Всяко ново предизвикателство ще тласка играчите до пределите им, изпробвайки техния разум и смелост.

Скривалищата в Eresys са повече от просто място за почивка. Тези скрити местенца са от решаващо значение за оцеляването, осигуряват отдих от ужасите навън и възможност за прегрупиране. Но играчите също ще отключват тайни в скривалищата, което води до намиране на ценни ресурси, необходими за завършване на куестове и по-задълбочено изследване на знанията.