Пълен списък с всички победители в нашата Юбилейна игра за 2021, както и видеоклип от тегленето на наградите!

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
Часовникът съвсем скоро ще отброи заветния 12-ти час, а ето и нашите подаръци…

Скъпи приятели и фенове на нашето онлайн списание за игри, с тази последна статия за годината ние от PC Mania ще изпратим старата и вече сме в очакване на Новата 2022 година. Но всичко по реда си, защото преди да приключим с 2021, сега е време да раздадем нашите подаръци от Юбилейната ни игра на всички участвали в класацията ни от вчера, на която можете да се насладите тук! Както участниците, така и наградите обаче са доста и е напълно възможно да се изморите до края на пълния списък. Но с цел, все пак, да си чуете името сред печелившите и това да стане възможно най-бързо, просто прегледайте нашето видео от тегленето на томболата. Видеото вече е заснето и качено онлайн, а в клипа ни говори държателят на бранда “PC Mania” Велчо Стефанов:

Лично Велчо изтегли всички печеливши участници и по-долу и под видеото ще изброим всеки един от Вас, който днес ще си тръгне с награда от списанието. По обективни причини, ще изпратим всички пратки с наградите за наша сметка, но СЛЕД 5 Януари 2022 година, така че не се учудвайте, ако след тази статия Ви пратим уточняващ мейл, за да знаем как точно и на какъв адрес желаете да си получите пратките. И отсега Ви молим за нещо специално към всички наградени от нас – приятели, снимайте се с наградата си, щом пристигне от куриерската фирма, а ние обещаваме да пуснем отделна и нова статия, в която – и след съгласието на нашите фенове – ги покажем заедно с техния подарък от нас, любимото ни списание за игри и Ви благодарим още отсега. Но вече е време да започваме със списъка с наградените, но имайте още малко търпение, защото искаме да благодарим и на нашите спонсори. Всички те се погрижиха днес за Вас, нашите фенове, да има достатъчно подаръци, а ето ги и тях и първо ще пуснем списък с всички, които осигуриха наградите:

Вносителите на компютърни мишки в серията SteelSeries, както и вносителите на аксесоари на Fractal Design, благодарим им изрично!

Благодарим на Ал Торо и Сдружение “Книги-игри” за подкрепата през годините и всички прекрасни книги-игри на тяхното сдружение!

Благодарим на Николай Николов – Козия и на Ивайло Динков от групата Книги-игри – коментари и ревюта за помощта им също!

Благодарим на Георги Чунев от издателство Geny-G за приятелството!

Благодарим на Кристиян Илиев от ролевата игра “Храбри Хроники”, за това, че вкарва един съвсем нов и различен от книгите-игри жанр!

Благодарим на Десислава Авджиева за всичко онова, което прави!

Благодарим на Елена Павлова (позната и като Върджил Дриймънд) за вещерството и всичко прекрасно, което е излязло изпод перото й!

И накрая, но не на последно място, отново стискаме ръката на писателя и големия Симеон/ Сим Николов, който не ни забрави и прати толкова много свои книги за всички Вас, неговите фенове!

И така, успяхме да напишем всички, които ни помогнаха, а сега вече наистина е време за всички Вас, победителите в Юбилейната ни игра! Започваме с още по-дълъг списък, и както казахме, наградите са много, но този път ще приложим и снимки. Ето ги:

Първата награда – компютърна мишка Aerox 3 в серията SteelSeries отива при Oscar Isa и сега Оскар ще може да цъка всички игри, за които ние пишем в PC Mania, с нея!
Втора награда – отново компютърна мишка в същата серия, но този път Prime Mini заминава при Антон Тодоров, който, също като Оскар, има специален повод за игра!
Третата награда е много специална и включва аксесоари на Fractal Design – Flex B-20 и Universal Multibracket – type A, който отива при Ваня Иванова!
Четвъртата и поощрителна награда включва ролева книга в серията “Храбри Хроники”, която отива при Николай Георгиев, заедно с една торбичка яки зарове!

Ще раздадем още 4 поощрителни награди във вид на промо кодове за безплатни игри в Steam, за които допълнително ще се свържем със спечелилите и ще им уточним как точно да си получат наградите:

SF Играта The Surge 2 като промо код получава Ангел Борисов, честито на момчето!
Играта Civilization® VI заминава при Симеон Тодоров. Дано е фен на Sid Meier, браво!
Тази игра се казва Frostpunk и ще отиде при Ивайло Янков (Zuzko), да му е честита!
Pathfinder: KingmakerEnhanced Plus Edition отива при Йордан Шукадаров, браво!
Следват още много поощрителни награди под формата на книги и книги-игри, една от тях е Чедуана Мах на Сим Николов, която отива при Георги Димитров, бъди здрав!
Военната суперигра “Битка под вълните” отива при Петър Въжарски, честито от нас!
Още една игра на Сим Николов, която се казва Смърт в океана и която отива при Владислав Стоилов (Oxus). Нека да играе и се забавлява с тази рядка класика!
Първият сборник с книги-игри “Призвание Герой #1” отива при… Йордан Хаджиев!
Още един сборник с книги-игри в същата серия заминава за Иванин Иванов, честито!
Диян Каролев печели този последен сборник с книги-игри и честито от всички нас!
Това е новото издание на класическата книга-игра на Ал Торо, което заминава при Светослав Зашев и се надяваме, че вече е чел оригинала, честито да му е на Светльо!
…А втората част на Котарака отива при Борислав Чавдаров и дано е чел първата!
Асверг заминава при Александър Георгиев и се надяваме, че е фен на BG историята!
Детската книга за Долната земя на Елена Павлова заминава… при Данаил Найденов!
Приключенията на Асен и на Елена Павлова заминават… при Мирослав Георгиев!
Тази звездна класика на ИК “Аргус” ще замине при Мартин Златев, дано е фен на Сим!
“Желязната ръка” е най-“желязната книга-игра” на Сим и заминава при Костадин Запрянов, за който се надяваме, че ще си спомни за това златно заглавие от преди!
…И още цели 4 бройки от тази откривателска книга-игра за следните четирима фенове: Александър Стоянов, Алекс (не ни е указал фамилия, мейлът му е alexsscho@gmail.com), Наталия (също не й знаем фамилията, но мейлът й е natalia0203@mail.bg) и накрая още една последна бройка за Александър Беловски!
В самия край, една наистина последна и окончателна награда, защото тази игра на Иън Ливингстън заминава при Динко Давидов, който от всички е успял да ни даде най-точен и най-изчерпателен отговор на загадките на писателя Богдан Русев/ Робърт Блонд, браво на Динко!!!

С Динко Давидов от загадките на “Варварският бог” приключваме със списъка с наградените от нашата Юбилейна игра и новогодишна томбола и приканваме ВСИЧКИ СПЕЧЕЛИЛИ да ни изпратят на редакционната ни поща pisma@pcmania.bg своите данни като имена, телефон и адрес, на който да очакват своите награди, както казахме, СЛЕД 5 Януари 2022, но дотогава НЕ пречи да се свържете с нас и да ни укажете начини за получаване на пратките, и да, за наша сметка ще бъде изпратено всичко. И напомняме, че очакваме да се снимате с нашите подаръци под ръка и да ни изпратите снимките във вид на селфи с наградите и очакваме позволение да анонсираме и тези снимки. А сега Ви желаем весело посрещане на най-магическото време в годината и Ви оставяме с нашето видео за патроните. И Ви благодарим, че останахте с нас до самия край на тази последна за 2021 година статия – след малко ще направим едно извънредно съобщение, а след това ще се видим вече догодина и през 2022. Бъдете здрави, приятели, и игрите с Вас от всички нас в любимата ни PC Mania!

Това наистина е всичко и Ви желаем една щастлива и успешна 2022 година от нас!
  • author image
    Даката Отговор
    ян. 1, 2022 @ 10:23 am

    За много години, приятели! Бъдете здрави!