Пъзел играта Tin Hearts с лемингова тематика излиза на 20 април 2023 г.

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Пъзел играта Tin Hearts ще стартира за PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch и PC в Steam на 20 април 2023 г., обявиха издателят Wired Productions и разработчикът Rogue Sun.

Зад всяко брилянтно изобретение се крие магическа история. Членовете на екипа зад Fable ви представят Tin Hearts, пристрастяваща пъзел приключенска игра, обвита в история за любов и компромис.

Водете отряд от пакостливи тенекиени войници през магически свят, пълен с играчки, използвайки различни причудливи и изобретателни джаджи, за да скачате, стреляте и да се плъзгате към целта. Изпълнете над 40 нива на умопомрачителни пъзели, проправете нови пътеки за вашите играчки и решавайте все по-трудни пъзели, за да разгадаете емоционалната, провокираща мисли история на Албърт Дж. Бътъруърт, гениалния изобретател от викторианските времена.

Играта включва:

  1. Отключващи сили, които ви позволяват да контролирате обекти, включително дървени блокове, барабани и влакчета – играчки.

2. Възможност за спиране, ускоряване и превъртане на времето за решаване на пъзели и промяна на резултатите от вашите действия.

3. Музика от композитора Матю Частни, който е известен със саундтраците на “Жокера”, “Чернобил” и “Бриджъртън”.

П4. оддръжка за VR каски. Ще можете директно да управлявате механиката, да докосвате всякакви предмети и да се доближавате до тях.