Психологическият научнофантастичен трилър Fort Solis идва за Mac

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Разработчикът Fallen Leaf си партнира с Dear Villagers и обяви, че предстоящото кинематографично научно-фантастично приключение Fort Solis идва в Steam за Mac. Изследвайте изоставен минен комплекс на Марс, разгадайте мистерията на изчезналия екипаж и вземете важни решения.

„Развълнувани сме да пуснем Fort Solis на Mac, за да достигнем до по-широка аудитория от геймъри,“ каза Джеймс Тинсдейл, директор на играта Fallen Leaf. „Освен това да можеш да играеш в движение е много удобно. Въпреки това препоръчваме да носите слушалки, тъй като звуковият дизайн на Fort Solis наистина създава настроение.”

Във Fort Solis вие поемате ролята на инженер Джак Лиъри, който прекарва най-дългата нощ в живота си в изолирана минна база на Марс. Изследвайте станция Fort Solis със собствено темпо, събирайки улики в нейните бункери, лаборатории, помещения за екипажа и суровия, пресечен терен, за да разкриете мистериозните ужаси, които са сполетели нейните обитатели. Докато нощта става все по-дълга, събитията ескалират, излизат извън контрол и мистерията какво наистина се случва се задълбочава.