Прокарайте свой собствен път към победата с новия трейлър на Dakar Desert Rally

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Затегнете коланите! Sabre Interactive пусна нов трейлър с общ преглед на геймплея за Dakar Desert Rally. Насладете се на широката гама от превозни средства, екипи, предизвикателства, терени и други, които ще изпитате, когато Dakar Desert Rally стартира на 4 октомври 2022 г. за PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One и Компютър чрез Steam и Epic Games Store.

Разработена от Sabre Porto, Dakar Desert Rally улавя истинската скорост и вълнение от най-голямото рали състезание на планетата, с хиляди квадратни километри разнообразен терен с динамично време, в което да се изгубите, докато навигирате до финалната линия. Изберете от някои от най-известните в света отбори за рали състезания или създайте свой собствен тим и изградете своя гараж с богата гама от автомобили, мотоциклети, камиони, четириколки и SSV от най-добрите световни производители.

Dakar Desert Rally предоставя разнообразни режими на игра според вашите вкусове, включително спортен режим в аркаден стил за бързи действия, професионални и симулационни режими за истинско рали изживяване и онлайн мултиплейър за до четирима играчи за най-доброто конкурентно предизвикателство.