Приключи заснемането на втория сезон на сериала “Halo”

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Актьорът Пабло Шрайбер обяви в социалните мрежи, че са приключили снимките на втория сезон на научно-фантастичния екшън “Halo”.

„Зад всеки актьор във всяко телевизионно предаване или филм, който гледате, има екип от художници, които се трудят, за да направят работата им възможна. Това е моят екип. През последните месеци прекарахме много време заедно. Обичам ги всичките! От дъното на сърцето ми благодаря!“, добави Шрайбер.

Точна дата на излизане на новите епизоди не е обявена. “Halo” дебютира през март 2022 г. в услугата за стрийминг Paramount+. Действието се развива през 26-ти век, а сюжетът разказва за войната на хора със съюз от извънземни раси.

Шрайбер играе ролята на главния герой в проекта, супер-войникът Джон-117. “Halo” е базиран на едноименната серия видеоигри на Xbox.

Ако искате да ни помогнете по по-личен начин да запазим легенда PC Mania жива, станете наши поддръжници в Patreon .Станете наш фен във Facebook .Следвайте ни в Twitter .Следвайте ни в Instagram . Станете наш абонат във виедо канала ни в YouTube . Гледайте ни скоро и в TikTok . Може да четете всичко ново в linktr.ee/Pcmania
Благодарим на нашите патрони : The Gaming Beehive (Little B), Zdravko Verguilov, Алескандър Занков и Cveti Ivanova

Ако желаете можете да ни подкрепите еднократно с избрана от вас сума чрез PayPal – на reklama@pcmania.bg или @velcho2681