През 2023 г. Rooms of Realities ще отведе играчите в светa на ескейп стаите

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Gamedust и Bluekey studio представят най-новия трейлър за Rooms of Realities, VR игра, вдъхновена от стаите за бягство. Разработчиците потвърждават, че играта ще бъде пусната през 2023 г. Досега разработчиците анонсираха стаи за бягство, разположени в изоставена болница и в египетска пирамида. От най-новия трейлър геймърите разбират, че играта също ще им позволи да се гмуркат в дълбокия океан на борда на изоставена подводница, вдъхновена от романа на Жул Верн и неговите „Двадесет хиляди левги под водата“. Подводницата ще бъде пълна с пъзели, а решаването им ще доближи играчите до скрито съкровище.

За Rooms of Realities:

Rooms of Realities ще ви позволи да изживеете приключения в уникални стаи за бягство с различни нива на трудност. Можете да играете сами, но и да изживеете увлекателно приключение заедно с приятели в режим на сътрудничество.

VR технологията ще издигне геймплея на по-високо ниво и ще позволи на играчите да преживеят всички приключения още по-интензивно и емоционално. Демонстрацията на проницателност и интелигентност ще донесе още по-голямо удовлетворение на играчите. Rooms of Realities е предназначена за хора от всички възрасти.

Характеристики на Rooms of Realities:

  • Изживейте играта в мултиплей кооперативен режим и соло режим;
  • Решаването на екологични пъзели въз основа на съвпадение на факти е идеално за VR среда;
  • Разнообразна вселена от стаи за бягство ще ви отведе в Египет, подводни бездни или изоставена болница и много други;
  • Приятелска обстановка, където привидно страшни места се превръщат в места, на които всеки играч може да се наслади;
  • Ескейп стаите от реалния живот ще бъдат пренесени във виртуалния свят на играта, заедно със своите сценарии.