Представяне: кутия Fractal Meshify 2 Compact

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Преди известно време ви показахме доста готино изглеждащата кутия Fractal Meshify 2. Сега е време да ви покажем и Fractal Meshify 2 Compact, която е на практика същата… но компактна.

Като цяло, това е основната разлика. Ако другата кутия е с размери 541 x 240 x 474 мм, то тази е с идея по-маломерна, с размери от 424 x 210 x 475 мм. Може би ако сте притиснати за място…?

Като изключим разликата в размерите и ако все пак приемем, че не сте запознати с по-голямата версия, компактната притежава същите предимства. Сред по-визуално забележимите са предния панел с разчупен дизайн, вдъхновен от самолетите “стелт”, както и страничния панел, който е от закалено стъкло – затъмнено, но позволяващо да виждате вътре.

Предния капак се отваря настрани на панти и разполага с мрежест филтър, който можете да разкачите, с цел да подобрите въздухопотока. В горната му част са разположени портовете и копчето за включване, но не са отпред, а на тавана, така да се каже. Говорейки за тавана, горният панел може да бъде свален изцяло, за да имате по-лесен достъп до вътрешността.

Ще сте допълнително улеснени в подредбата чрез вградените пътеки за кабели, както и от десетките допълнителни части, които Fractal предлагат. В тази версия има и преправено, по-компактно пространство за харддиск.

Кутията идва с три вентилатора, но разполага с място за цели седем. Разбира се, ако предпочитате течно охлаждане, и за това има варианти.

Ако харесвате дизайна, кутията се предлага в черно, бяло, сиво, както и в черно със затъмнено стъкло и в черно с не-стъклен панел (макар че защо бихте си взели точно тази версия, не можем да си представим).