Потопeте се в смазващата душата лудост

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Free League Publishing и 20th Century Studios пуснаха Heart of Darkness, новият кинематографичен сценарий за многократно награждаваната ролева игра ALIEN.

Компанията откри нова форма на живот и те искат да я изследвате. Предложението им е необичайно щедро – вие каталогизирате този организъм, определяте как могат да го използват и го връщате обратно, за да могат да го патентоват. Доста рутинна работа.

В замяна те ще Ви намерят уютна позиция на шеф на корпоративен отдел, ще Ви осигурят сделка за книга и ще се уверят, че избрания от Вас институт ще ви осигури работа. Споменахме ли парите? Има много от тях. Проста задача за проучване, извадка и анализ. Изглежда твърде хубаво, за да е истина.

Разбира се, че е.

Heart of Darkness е пълен кинематографичен сценарий за ALIEN The Roleplaying Game. Това е самостоятелно приключение, но също така служи като завършек на сагата за щама на Драконис, започнала в кинематографичния сценарий Колесницата на боговете и продължена в Разрушителя на световете. Сценарият е предназначен за 3–5 играчи плюс Играта Майка и представлява спираловидно потапяне в смазваща душата лудост.
МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ: За да играете Heart of Darkness, се изисква основната книга с правила за ALIEN RPG или стартовият комплект за ALIEN RPG . Които може да закупите от тук

За да продължим Легендата PC Mania, имаме нужда от Вашата помощ – подкрепете ни в Patreon! Абонирайте се за нашия канал в Youtube, последвайте ни в facebook, twitter и instagram, Вашата подкрепа е важна за нас и ни дава сили да продължим.
С уважение: Задругата на PC Mania