Нов FPS шутър Cyber Combat, обявен за PC©

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Самостоятелният независим разработчик Ofir Agami обяви Cyber ​​​​Combat, нов шутър от първо лице, фокусиран върху движението. Играта включва силна визуална естетика в стил Tron, черпейки вдъхновение от други шутъри в жанра като Doom и Ghostrunner, както и от реалния свят за движение и бойна механика. Играта ще бъде пусната в Steam през лятото на 2023 г.

Cyber ​​​​Combat е изключително бърз шутър, който се отличава с динамика и включва кука за захващане като част от екипировката. Скачайте и прескачайте през всяко ниво, като използвате инструментите си за унищожаване, за да превърнете опонентите си в червена мъгла.

Вдъхновен от други забързани шутъри като Doom, Ghostrunner, Ultrakill и дори от спортове от реалния живот като футбол, използвайте заобикалящата ви среда и терен, за да избягвате куршуми и вражески огън. Използвайте куката за граплинг и инерцията като ваш съюзник, за да летите през арената и да пробиете повече дупки във всеки противник. Използвайте бягане, за да пътувате по света и да създавате възможности да флангирате враговете си.